duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră100 de milioane de euro pentru tramvaie noi în București

100 de milioane de euro pentru tramvaie noi în București

-

Transportul în comun din Bucureşti nu se scumpeşte, așa cum a propus conducerea RATB, iar Primăria vrea să cumpere tramvaie noi, scrie digi24.ro.

tramvai RATBTrei sferturi dintre vagoanele de acum au peste 30 de ani. Primarul Capitalei a dat de înţeles că nu va cumpăra tramvaie produse la uzina Regiei de Transport, pentru că muncitorii nu pot să facă mai mult de patru-cinci pe an.

Problema este că un vagon cumpărat din străinătate costă şi două milioane de euro, mai mult decât dublu faţă de cel autohton. Aşa că Primăria trebuie să ia un credit uriaş.

„Suma de 100 de milioane de euro este ca să pot să cumpere tramvaie. Unele costă milioane, altele costă sute de mii. O să stabilească licitaţia”, a spus Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...