duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBOMBĂ. Șoșoacă ar putea ajunge la pușcărie! Plângere penală: M-a prins de...

BOMBĂ. Șoșoacă ar putea ajunge la pușcărie! Plângere penală: M-a prins de nas!

-

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad va depune plângere după ce senatoarea Diana Șoșoacă l-a tras ieri de nas. El a spus că ia în calcul și o plângere penală și pentru ultraj.

„Nu, nu mă mai doare (c.n. nasul). Șocul rămâne. (…) Voi face o plângere internă și iau în calcul și o plângere penală pentru ultraj”, a spus senatorul la Antena3, care a punctat că regulamentul trebuie modificat, fiindcă pedepsele sunt mai mult „formale”.

I-a luat sacul

Între cei doi senatori a existat ieri un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliștii aflați pe holul Parlamentului putând auzi prin ușă țipetele Dianei Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: Dați-vă la o parte!

CITEȘTE ȘI: Senatoarea Şoşoacă a EXPLODAT după ce a fost amendată pentru o petrecere ilegală: O să cer SRI…

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneți mîna pe mine, mi-ați pus mîna pe gură! Foloșiți violența fizică! De aia sunteți la al treilea divorț!

Șoșoacă: Ia, hai! Îți dai sseama ce ai făcut acuma, în live. Săracul, o să rămâneți gravid…

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus dă-mi sacul. I-am zis dar luați-l. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”

„M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...